MyPet Telekom Albania

MyPet Telekom Albania

By Tera communications SA

 • Category: Lifestyle
 • Release Date: 2018-02-20
 • Current Version: 1.0.6
 • Adult Rating: 4+
 • File Size: 37.12 MB
 • Developer: Tera communications SA
 • Compatibility: Requires iOS 8.0 or later.
 • App Ratings:
  /5 ( 0 Reviews)
 • Price:
  Free

MyPet Telekom Albania App Description

MyPet është aplikacioni shoqërues për gjurmuesin MyPet. Gjurmuesi MyPet ka të intergruar modulet SIM dhe GSM si dhe lokalizimin përmes GPS, LBS, WiFi. Nëpërmjet aplikacionit ju mund të monitorni vendndodhjen e kafshës suaj. Vendndodhja dhe statusi - monitorojnë vendndodhjen aktuale dhe statusin e gjurmuesit MyPet. Trajnimi - trajnoni kafshën tuaj për të ndjekur komandat e paraqitura përmes gjurmuesit dhe pastaj vëzhgoni se a janë duke iu bindur atyre. Aktiviteti - statistikat sipas muajit/ditës/orës rreth lëvizjeve të regjistruara të kafshës. Me gjurmuesin e regjistruar në llogarinë tuaj të aplikacionit MyPet ju mund të: • Konfiguroni opsione të shumëfishta për operacionet e gjurmuesit. • Konfiguroni Zonat e sigurisë dhe të njoftoheni kur kafsha juaj largohet nga Zona e Sigurisë. • Të shtoni më shumë se një gjurmues në një llogari. Funksione të tjera: • Regjistrim dhe bashkëdyzim i thjeshtë • Pranimi i njoftimeve në aplikacion • Alarmet me email • Modaliteti i Kursimit të Baterisë Të dhënat e koduara. Cloud support.

Advertisement

MyPet Telekom Albania App Screenshots

keyboard_arrow_up

Advertisement